| EN
| RU

Naujienos

vidinis

Atvelykio belaukian - "Kiaušinių puota" 2019.04.25

 

Atvelykio belaukiant, speciali ketvirtadienio degustacinė vakarienė - "Kiaušinių puota".

 

 

 

Mažoji užkandėlė

Karališkosios putpelės kiaušinis sous-vide stiliumi parmedžano krepšelyje su juodaisiais trumais 

Ca Di Raja Prosecco D.O.C.

Pirmas užkandis

Pieninio veršiuko išpjovos karpačas pagardintas vytintu anties kiaušinio tryniu ir kadagio musu 

CODORNIU Clasico Brut Cava D.O.

Antras užkandis

„Šventinis margutis“ – rūkyto eršketo kapotinis su plakta žąsų kiaušiniene ir juodaisiais ikrais

Lachetau Brut Cremant de Loire A.C. Brut

Trečias užkandis

Pietų Atlanto Ešerio konsome su ravioliais, įdarytais putpelės tryniu, jūros šukutėmis ir langustinais

Gomuriui atgaivinti

Šampano šerbetas

Pagrindinis patiekalas

„Faberžė“ – Anties kiaušinis įvilktas į antienos confit, figų padažas

Henriot Brut Souverain

Desertas

Saldžioji „Benedikto“ versija
Mumm Demi Sec

 

Kaina asmeniui su priderintais vynais - 58  

Vakarienės pradžia - 19:00 val.

 Data - 2019.04.25

 rezervuok_stala_1.png

  • Rezervavimas
  • Kontaktai
  • Subačiaus g. 2, Vilnius
  • I-V 18:00 - 24:00
  • VI 12:00 - 24:00
  • VII 12:00 - 22:00
  • Rezervavimas +37052388388 - Užsakomieji pusryčiai, pietūs bei vakarienės galimi nuo 7:00 ryto.
  • Naujienlaiškis
  • Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
  • order