| EN
| RU

Naujienos

vidinis

Degustacinė vakarienė vasarinių trumų tema

 

 

 

 

 

Degustacinė vakarienė vyks ketvirtadienį, rugpjūčio 27 dieną!
Vakarienės pradžia 18:00 val.

Hors d‘oeuvre
Mini „Wellington“ kepsnys su miško grybais ir trumais

Louis Latour Domaine de Valmoissine "BELLEVUE" IGP 2014


Pirmas užkandis
Jūros šukučių carpaccio su bulvių traškučiais ir juodųjų trumų emulsija

Desom Brut Millésimé 2016

Antras užkandis
Risotto su ančių riebiosiomis kepenėlėmis foie-gras ir trumais, bei naminiu avies sūriu

Pfaff Goldert Grand Cru Gewürztraminer AOC 2014


Pirmasis pagrindinis patiekalas

Monkfish su burokėlių piure, lazdynų riešutais ir šampano padažu, gardinta trumų druska

Louis Jadot Mersault


 Antrasis pagrindinis patiekalas
Pieninio veršiuko filė su bulvių ir trumų soufflé bei „Périgueux“ padažu

Enrico Serafino Barbera d'Alba Piemonte 2014


Desertas
Juodojo šokolado musas su migdolų ledais ir juodųjų trumų padažu

VORUTA desertinis vyšnių


Kaina asmeniui su priderintais gėrimais – €82 

Su PrivilegeCard – €69,70

info@imperialrestaurant.lt

+37052388388

Staliuko rezervacija

*Vietų skaičius ribotas

 

  • Rezervavimas
  • Kontaktai
  • Subačiaus g. 2, Vilnius
  • I-V 18:00 – 24:00
  • VI 12:00 – 24:00
  • VII 12:00 – 22:00
  • Rezervavimas +37052388388 – Užsakomieji pusryčiai, pietūs bei vakarienės galimi nuo 7:00 ryto.
  • Naujienlaiškis
  • Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
  • order