| EN
| RU

Naujienos

vidinis

Mylimoms mamoms

 

 

 

 


MYLIMOMS MAMOMS - PRIVATI VAKARIENĖ ARBA PIETŪS VIEŠBUČIO APARTAMENTUOSE

Balandžio 30 - gegužės 2 dienomis mamos negamina, nes vaikai kviečia į privačią vakarienę arba pietus viešbučio apartamentuose.

Specialus meniu

„Imperial“ šefo užkandžių rinkinys

Šokoladinis puodelis su Gorgonzola sūriu ir aviete

Ožkos sūrio triufelis su moliūgų sėklomis ir kmynais

Lengvai rūkytas barbarisinis ančiukas su figų čatniu ir graikiniais riešutais

Profiterole su lengvai sūdyta lašiša ir upėtakio ikrais

Gaivios salotos su uogomis ir aviečių padažu

Tunas, keptas ant grotelių, „Niçoise“ stiliumi


Pagrindinis patiekalas pasirinktinai

Barbarisinio ančiuko file su aviečių ir burokėlių piure bei gervuogių padažu

Oto file su confit pomidorais ir citrusiniu šafrano pesto

Aštuonkojis, keptas ant grotelių, su chorizo ir mini bulvytėmis

Elniena, užkepta po sluoksniuotos tešlos keputre, su baravykais ir čiobreliais

Bulvių gnocchi su Roquefort sūrio padažu, miško grybais ir Reggiano parmezano traškučiu


Desertas pasirinkimui

Juodojo šokolado „Azélia“ ganašo tartaletė su lazdyno riešutais

arba

Raudonųjų apelsinų „Crème Brûlée“ tartaletė su karamelizuotais kinkanais


O taip pat pavaišinsime taure Normandijos sidro ir kiekvienai mamai dovanosime po puokštę kvepiančių gėlių!

Vakarienės/pietų kambaryje kaina asmeniui - €58 

Data ir laikas – penktadienį 17:00-23:00, šeštadienį 13:00-23:00, sekmadienį 13:00-23:00.

Daugiau informacijos tel.: +370 523 88388

Rezervuoti
Mamos dienos iškilmingi savaitgalio BRUNCH viešbučio kambaryje

Gegužės 1-2 dienomis mamos pusryčių negamina, nes vaikai kviečia į vėlyvuosius pusryčius viešbutyje ir restorane Imperial. Pasitiksime Jus specialiai paruoštuose viešbučio apartamentuose su gera nuotaika, pasirūpinsime gausiomis, gardžiomis vaišėmis ir nepriekaištingu aptarnavimu.
MENIU
• Taurė putojančio arba taurė vitaminų užtaiso – šviežiai spaustų apelsinų sulčių

• „Imperial“ šefo užkandžių rinkinys:

Šokoladinis puodelis su Gorgonzola sūriu ir aviete
Bûche de Chèvre sūrio triufelis su moliūgų sėklomis ir kmynais
Lengvai rukyta antienos filė su figų chatney ir graikiškais riešutais
Profitrole, įdaryta sūdyta lašiša ir upėtakio ikrais
Gaivios salotos su uogomis ir aviečių padažu
Ant grotelių keptas tunas „Niçoise“ stiliumi

• Vėlyvųjų pusryčių klasika – benedikto kiaušiniai (pasirinktinai: karališkai su lašiša, su špinatais, su chorizo ir kt.)
• „Imperial“ konditerių kurtas desertų rinkinys
• Norintiems pasisotinti dar labiau – saldus šefo komplimentas

REZERVACIJA
Staliuką kambaryje rezervuoti ne vėliau kaip vieną dieną prieš
Šeštadienį ir sekmadienį - 10-14 val.
KAINA – 36 €/asm.
Daugiau informacijos tel.: +370 523 88388 

Rezervuoti
  • Rezervavimas
  • Kontaktai
  • Subačiaus g. 2, Vilnius
  • I-V 18:00 – 24:00
  • VI 12:00 – 24:00
  • VII 12:00 – 22:00
  • Rezervavimas +37052388388 – Užsakomieji pusryčiai, pietūs bei vakarienės galimi nuo 7:00 ryto.
  • Naujienlaiškis
  • Užsisakykite mūsų naujienlaiškį
  • order