Amuse-bouche
Ant griliaus keptas arbūzas su Brinzos sūriu ir juodojo balzamiko perlais
Moutard Methode Traditionnelle Rose NV
Pirmas užkandis
Ant griliaus kepta žaliųjų pipirų duona su keptais artišokais, spalvotais vyšniniais pomidoriukais ir rūkytos paprikos pudra
Lacheteau Chardonnay Val de Loire I.G.P.
Antras užkandis
Šalta „Gazpacho“ stiliaus sriuba su ant griliaus keptu Patagonijos kalmaru, aštuonkoju ir tigrinės krevetės uodegėle
Trečias užkandis
Grill austrė su rūkytu unguriu ir meškinio česnaku
Vina Maipo Vitral Reserva Chardonnay
Pagrindinis patiekalas
Ant griliaus kepta Iberico Bellota Secreto, urugvajietiškas brandintas jautienos flank steikas bei ėriuko nugarinė su kauliuku, pateikiama su žaliųjų pipirų padažu
Luna Argenta Appasite Rosso Terre Siciliane
Desertas
Virš ugnies keptas zefyras su degintu persiku, karamelizuota granola ir rūkytais ledais
Luna Argenta Bianco Terre Siciliane
Kaina asmeniui su priderintais vynais – €52
Su PrivilegeCard -15%