| EN
| RU

Užkandžiai ir salotos

Trijų rūšių riešutais įdaryti ravioli su trumų padažu

15.00 €

Ančių riebiosiomis kepenėlėmis foie-gras įdaryti ravioli

24.00 €

Salotos su lengvai rūkyta antienos filė, jaunaisiais špinatais, avokadu, karamelizuotais graikiniais riešutais ir aviečių padažu

18.00 €

Tigrinių krevečių carpaccio su greipfruto filė ir juodaisiais eršketo ikrais

26.00 €

Margųjų burokėlių salotos su ožkos sūrio ledais ir klevų sirupe karamelizuotais pekano riešutais

12.00 €

Griliuje kepta austrė su laukinio česnako padažu (2 vnt)

8.00 €

Avokado tar-tar su vasabi, margųjų rugštynių ir žirnelių daigais

18.00 €

Šviežių mini daržovių salotos „Imperial“

15.00 €

Austrės „Imperial“ su juodaisiais eršketo ikrais ir šampanu (6 vnt.)

145.00 €

Austrė „dienos laimikis“ su mėlynųjų svogūnų arba imbiero padažu

4.60 €

Juodieji eršketo ikrai „Sibiriada“

110.00 €

Rausvojo tuno duetas: carpaccio ir tar-tar, pagardinti balzamiko perlais bei imbiero ir čili padažu

24.00 €

Salotos “Niçoise“ su lengvai keptu rausvuoju tunu, griliuje keptais artišokais, putpelės kiaušiniais ir grūdėtų garstyčių padažu

19.00 €

Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir Reggiano parmezanu(2 vnt.)

14.00 €

Natūralus ančių riebiųjų kepenėlių foie gras paštetas su figomis ir rabarbarais

26.00 €

Burgundijos karvelio krūtinėlės, marinuotos ,,Grey Goose“ degtinėje, kapotinis, po juodųjų eršketo ikrų kepurėle

32.00 €

Elnienos tar-tar kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu

26.00 €

Lengvai rūkytos elnienos carpaccio su gervuogių žele bei gervuogių ir garstyčių padažu, pagardintas vytintu ančių kiaušinio tryniu

22.00 €

Keptos ančių riebiosios kepenėlės foie gras su karamelizuotais vaisiais ir šviežiomis uogomis

24.00 €