| EN
| RU

Užkandžiai ir salotos

Veršienos karpačas, padabintas juodaisiais erškėto ikrais, pagardinamas vytinto ančių kiaušinio tryniu

28.00 €

Užkeptos austrės su špinatais ROCKEFELLER (2 vnt.)

14.00 €

Užkepta austrė CASINO su vėžių uodegėlėmis ir parmidžanu (2 vnt.)

14.00 €

Austrė DIENOS LAIMIKIS su padažu pasirinktinai: mėlynųjų svogūnų arba imbiero

4.60 €

Austrės IMPERIAL su juodaisiais eršketų ikrais ir šampanu (6 vnt.)

145.00 €

Užkeptas ožkos sūris su gražgarstės lapais, kriaušių skiltelėmis, šviežiomis avietėmis, medaus-raudonojo vyno padažu

18.00 €

Elnienos tar-tar kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu

20.00 €

Aliaskos krabas ant agurkų želė pagalvėlės su namų majonezu

16.00 €

Salotos su lengvai rūkyta antiena, špinatais, avokado, karamelizuotais graikiniais riešutais, aviečių padažu

18.00 €

Ančių riebiųjų kepenėlių foie gras pašteto ir cinamono biskvito pyragėlis su Porto vyno žele ir karamelizuotais graikiniais riešutais

22.00 €

Užkeptos austrės su šampano putėsiais ir parmedžanu (2 vnt.)

14.00 €

Ravioliai su šukučių ir krevečių įdaru, omarų padaže

18.00 €

Ravioliai su antienos kepenėlių įdaru, foie-gras padažas

22.00 €

Keptos ančių riebiosios kepenėlės foie-gras su karamelizuotais persikais ir šviežiomis uogomis

24.00 €

Ravioliai įdaryti trijų rūšių riešutais,trumų padažas

15.00 €

Sviestažuvės karpačas su juodaisiais trumais, balzamiko perlais ir trumų-akacijų medumi

18.00 €

Jautienos ir antienos foie-gras karpačas su trumais

26.00 €

Šviežių mini daržovių salotos IMPERIAL

15.00 €

Nicos salotos su rausvuoju, lengvai keptu tunu, griliuotais artišokais, putpelės kiaušiniais ir grūdėtų garstyčių padažu.

19.00 €

Avokado tar-tar su vasabiais, margų rūgštynių ir žirnelių daigais

18.00 €

Rausvojo tuno duetas – karpačas ir tar-tar su imbiero-čili padažu ir balzamiko ikrais

18.00 €

Krevečių karpačas su greipfruto file ir apelsinų ikrais

19.00 €

Juodieji eršketų ikrai SIBIRIADA (50 g)

110.00 €