| EN
| RU

Pagrindiniai Patiekalai

Keptos žasų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės BRIOCHE su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis

16.00 €

Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio – filė, CONFIT, CONSOMME

36.00 €

Šviežio omaro uodega su šafrano padažu ir omaro BISQUE

92.00 €

Atlanto laukinio ešerio filė su raudonųjų apelsinų padažu BEURRE BLANC

36.00 €

Jūros šukutės, keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų piurė pagalvėlės ir trumų griežinėliais

28.00 €

Kepta oto filė su laukinio česnako padažu ir miško grybais

28.00 €

Rausvojo tuno filė su juodųjų pipirų padažu

28.00 €

Mini paprika įdaryta fetos sūriu ir anakardžių riešutais su garstyčių padažu ir daržovių traškučiais

15.00 €

Ančiuko filė su karamelizuotomis kriaušėmis ir raudonojo vyno-brukniu padažu

26.00 €

Keptos ančių kepenėlės su gorgoncolos sūriu įdaryta figa ir gervuogių padažu

35.00 €

Elniena su obuolių-vanilės piurė ir vyšnių flambe

29.00 €

Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

36.00 €

Brandintos jautienos išpjovos kepsnys ROSSINI su foie-gras ir trumų DEMI GLACE padažu (250 g)

39.00 €

Juodojo Angus antrekotas KANSAS CITY su žaliųjų pipirų padažu ( 450 g )

58.00 €