| EN
| RU

Pagrindiniai Patiekalai

Šviežio omaro uodega su šafrano padažu ir omaro BISQUE

66.00 €

Atlanto laukinio ešerio filė su apelsinų - garstyčių padažu

32.00 €

Jūrų šukutės keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų pagalvėlės su raudonaisiais ikrais

26.00 €

Kepta oto filė su balto vyno - šalotės padažu, martinyje troškintais pankoliais ir citrinų cukatais

26.00 €

Rožinio tuno filė su žaliųjų pipirų padažu

26.00 €

Mini paprika įdaryta fetos sūriu ir anakardžių riešutais su garstyčių padažu ir daržovių traškučiais

14.00 €

Ančiuko filė su karamelizuotomis kriaušėmis ir raudonojo vyno-brukniu padažu

26.00 €

Keptos ančių kepenėlės su gorgoncolos sūriu įdaryta figa ir gervuogių padažu

32.00 €

Elnienos nugarinė ROSSINI su ančių kepenėlėmis ir Marsala vyno - vyšnių padažu

36.00 €

Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarsčių putėsiais ir rozmarinų padažu

34.00 €

Jautienos išpjovos kepsnys CHATEAUBRIAND su demi-glace padažu, keptais baravykais, karamelizuotais šalotės svogūnais

36.00 €

Juodojo Angus antrekotas KANSAS CITY su žaliųjų pipirų padažu

48.00 €