| EN
| RU

Pagrindiniai Patiekalai

Keptos žasų riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis

38.00 €

Karvelio, lesinto Burgundijoje, trio: filė, confit, consommé

44.00 €

Ėriuko rump kepsnys su voveraitėmis, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

22.00 €

Atlanto omaras ant šafrano ir salierų piurė pagalvėlės su omaro BISQUE padažu

74.00 €

Krosnyje kepta laukinio Patagonijos ešerio filė su raudonųjų apelsinų BEURRE BLANC padažu

38.00 €

Jūros šukutės, keptos saldžiosios grietinėlės svieste, ant salierų piurė pagalvėlės, su trumų griežinėliais

26.00 €

Griliuje kepta rausvojo tuno filė su žaliųjų pipirų padažu

26.00 €

Mini paprikos, įdarytos feta ir Bûche de Chèvre sūriu, anakardžių riešutais, su garstyčių padažu ir daržovių traškučiais

16.00 €

Barbarisinio ančiuko filė su obuolių sultyse marinuotais burokėliais, aviečių ir burokėlių piurė bei gervuogių padažu

22.00 €

Elniena su vanile pagardinta pastarnokų piure bei Marsala vyno ir vyšnių padažu

28.00 €

Atlanto rifešerio filė su pastarnokų piurė ir BISQUE padažu

22.00 €

Brandintos jautienos išpjovos kepsnys „Rossini“ stiliumi su ančių riebiosiomis kepenėlėmis foie gras ir trumų demi-glace padažu

39.00 €

Marmurinės juodosios Angus jautienos antrekotas „Kansas City“ su žaliųjų pipirų ir brendžio padažu

62.00 €