| EN
| RU

Pagrindiniai Patiekalai

Šviežio omaro uodega su šafrano padažu ir omaro BISQUE

74.00 €

Atlanto laukinio ešerio filė su apelsinų - garstyčių padažu

38.00 €

Jūrų šukutės keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų pagalvėlės su raudonaisiais ikrais

28.00 €

Kepta oto filė su balto vyno - šalotės padažu, martinyje troškintais pankoliais ir citrinų cukatais

31.00 €

Rožinio tuno filė su žaliųjų pipirų padažu

31.00 €

Mini paprika įdaryta fetos sūriu ir anakardžių riešutais su garstyčių padažu ir daržovių traškučiais

15.00 €

Ančiuko filė su karamelizuotomis kriaušėmis ir raudonojo vyno-brukniu padažu

26.00 €

Keptos ančių kepenėlės su gorgoncolos sūriu įdaryta figa ir gervuogių padažu

35.00 €

Elnienos nugarinė ROSSINI su ančių kepenėlėmis ir Marsala vyno - vyšnių padažu

42.00 €

Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarsčių putėsiais ir rozmarinų padažu

42.00 €

Jautienos išpjovos kepsnys CHATEAUBRIAND su demi-glace padažu, keptais baravykais, karamelizuotais šalotės svogūnais

39.00 €

Juodojo Angus antrekotas KANSAS CITY su žaliųjų pipirų padažu

58.00 €