| EN
| RU

Lietuvos virtuvės meniu

BAJORŲ MENIU

Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdyno riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Virtiniai su žvėriena ir grietinės-porų padažu

Tarkuotų bulvių blyneliai su Baltijos lašišos ikrais ir keptais svogūnų laiškais

Didžkukulis (cepelinas) su jautienos ir baravykų įdaru ant antienos spirgučių pagalvėlės, pagardintas vytinto kumpio traškučiu

arba

Didžkukulis (cepelinas) su varškės ir kmynų įdaru, pagardintas grietine

Senolių desertas: švieži agurkai ir juoda duona su medumi

Čiobrelių arbata

5 patiekalai

48.00 €

5 patiekalai (kaina su vynu)

76.00 €

DIDIKŲ VAIŠĖS

Juodieji eršketo ikrai šviežio agurko šulinėlyje

Rūkyto ungurio ir lengvai sūdytos lašišos duetas su Baltijos upėtakio ikrais

arba

Austrė, marinuota agurkų rasale. Pagal kunigaikščių Radvilų (XVI a.) virėjo sumanymą

Bonos Sforcos (XVI a.) lazanija-skryliai su Lietuvos girių pasididžiavimais – elniena ir baravykais

Rūginės plikytos duonos ledai

Krosnyje apkeptas fazano troškinys su kelmučiais po sluoksniuotos tešlos kepure (XVII a.)

Didikų marcipaninis pyragaitis su riešutais, džiovintais vaisiais ir medumi (XIII a.)

Čiobrelių arbata

6 patiekalai

68.00 €

6 patiekalai (kaina su vynu)

100.00 €