| EN
| RU

Lietuvos virtuvės meniu

BAJORŲ MENIU

Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdyno riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Virtiniai su žvėriena ir grietinės-porų padažu

Tarkuotų bulvių blyneliai su Baltijos lašišos ikrais ir keptais svogūnų laiškais

Didžkukulis su jautienos ir baravykų įdaru ant spirgučių pagalvėlės ir šoninės traškučiu arba didžkukulis su varškės ir kmynų įdaru, su grietine

Senolių desertas – švieži agurkai ir juoda duona su medumi

ŽALIOS DEVYNERIOS (4 cl)

TREJOS DEVYNERIOS (4 cl)

Čiobrelių arbata

48.00 €

DIDIKŲ VAIŠĖS

Marinuota austrė

Sraigių ikrai

Elniena su baravykais

Apkeptas krosnyje Fazano troškinys su kelmučiais

Didikų tortas su riešutais, džiovintais vaisiais ir medumi

ŽALIOS DEVYNERIOS (4 cl)

TREJOS DEVYNERIOS (4 cl)

Čiobrelių arbata

68.00 €