| EN
| RU

Degustaciniai meniu

Jūros šukutės keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų piurė pagalvėlės ir trumų griežinėliais

Elnienos tar-tar kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu

Užkepta austrė su šampano putėsiais ir parmedžanu (1 vnt. )

Ančių riebiųjų kepenėlių foie-gras pašteto ir cinamono biskvito pyragėlis su Porto vyno žele ir karamelizuotais graikiniais riešutais

Avokaddo tar-tar su vasabiais, margų rugštynių ir žirnelių daigais

GAZPACHO stiliaus šalta sriuba su kepto aštuonkojo gabalėliais ir tigrinės krevetės uodegėle (sezoninė 05-09 mėn.)

Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdyno riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

Atlanto laukinio ešerio filė su raudonųjų apelsinų padažu

Elniena su obuolių-vanilės piurė ir vyšnių flambe

Mango siurprizas: mango tortas puoštas gėlėmis, mango šerbetas, mango tar-tar

Mandarinų šerbetas su šlakeliu GRAND MARNIER ir mandarinų traškučiu Mandarin

Gorgonzolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi

7 patiekalai

96.00 €

7 patiekalai (kaina su vynu)

117.00 €

6 patiekalai

82.00 €

6 patiekalai (kaina su vynu)

101.00 €

5 patiekalai

68.00 €

5 patiekalai (kaina su vynu)

86.00 €