| EN
| RU

Degustaciniai meniu

Arklienos išpjovos tar-tar su grūdėtomis garstyčiomis, putpelių kiaušiniu ir juodaisiais eršketų ikrais

Užkepta austrė su špinatais ROCKEFELLER (1 vnt. )

Avokaddo tar-tar su vasabiais, margų rugštynių ir žirnelių daigais

Foie gras duetas: Namų gamybos ančių kepenėlių paštetas su trumais, Keptos ančių kepenėlės su baravykų karpaču

Gaspačo stiliaus šalta sriuba su keptų aštuonkojų gabalėliais ir tigrinės krevetės uodegėle arba Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdynų riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Jūrų šukutės keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų – trumų pagalvėlės su raudonaisiais ikrais

Elnienos nugarinė ROSSINI su ančių kepenėlėmis ir Marsalos vyno - vyšnių padažu arba Atlanto laukinio ešerio filė su apelsinų garstyčių padažu arba Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

Migdoliniai pyragačiai MACARONS su miško uogomis, vanilės kremu ir žemuogių šerbetu arba Mangų siurprizas: mangų tortas puoštas gėlėmis, mangų šerbetas, mangų tar-tar

7 patiekalai

96.00 €

7 patiekalai (kaina su vynu)

117.00 €

6 patiekalai

82.00 €

6 patiekalai (kaina su vynu)

101.00 €

5 patiekalai

68.00 €

5 patiekalai (kaina su vynu)

86.00 €

KUNIGAIKŠČIŲ VAIŠĖS. Lietuviškų patiekalų rinkinys

Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdynų riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Didžkukulis (cepelinas) su jautienos ir baravykų įdaru ant spirgučių pagalvėlės ir šoninės traškučiu arba Didžkukulis (cepelinas) su varškės ir kmynų įdaru ir grietinės padažu

Lietuviškos trauktinės „Žalios devynerios“ (4 cl) ir „Trejos Devynerios“ (4 cl)

Tarkuotų bulvių blyneliai su Baltijos lašišų ikrais ir keptais svogūnų laiškais

Virtiniai su žvėriena ir grietinės – porų padažu

Senolių desertas - švieži agurkai ir juoda duona su medumi

Čiobrelių arbata

58.00 €