| EN
| RU

Degustaciniai meniu

Jūros šukutės, keptos saldžiosios grietinėlės svieste, ant salierų piurė pagalvėlės, su trumų griežinėliais

Elnienos tar-tar kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu

Griliuje kepta austrė su laukinio česnako padažu

Natūralus ančių riebiųjų kepenėlių foie gras paštetas su figomis ir rabarbarais

Avokado tar-tar su vasabi, margųjų rugštynių ir žirnelių daigais

Kreminė baravykų sriuba su skrudintais lazdyno riešutais, čiobreliais ir grybų kapučinu

Baltųjų smidrų sriuba, pagardinta upėtakio ikrais, putpelės kiaušiniu ir migdolų puta

Krosnyje kepta laukinio Patagonijos ešerio filė su raudonųjų apelsinų beurre blanc padažu

Keptos ančių riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis

Ėriuko rump kepsnys su voveraitėmis, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

Rabarbarų tortas su stracciatella di bufala sūriu ir rabarbarų ledais

Mango siurprizas: migdolinis mango pyragaitis „Macaron”, mango šerbetas, mango tar-tar

Gorgonzola sūrio ledai su Maldon druska bei trumų ir akacijų medumi

7 patiekalai

76.00 €

7 patiekalai (kaina su vynu)

112.00 €

6 patiekalai

68.00 €

6 patiekalai (kaina su vynu)

100.00 €

5 patiekalai

58.00 €

5 patiekalai (kaina su vynu)

86.00 €